Slagerij Traiteur Jacobs

Dry-aged vlees

Het laten rijpen van vlees geeft extra smaak aan het product. Dit zogenaamde 'dry-aging' gebeurd in een speciale koelcel. Bij dit proces wordt het vocht op een lage temperatuur langzaam onttrokken uit het vlees, waardoor de natuurlijke enzymen het spierweefsel afbreken. Door het afbreken van het spierweefsel wordt het vlees alleen maar smaakvoller en door het vochtverlies blijft de smaak behouden.

In ons dry-aged assortiment

  • Entrecote zonder been
  • Rib-eye aan stuk
  • Prime-rib steak zonder been
  • Côte de boeuf
  • Porterhouse steak
  • T-bone steak

​​​​​​​

Bestel online

Bestel eenvoudig en snel in onze webshop! Kies voor afhalen in de winkel of bezorgen op vrijdag of zaterdag.
Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Naar de shop

Jacobs Foodservice

Met de modernste apparatuur bereiden wij uw maaltijd: warm, koelvers of vriesvers. Onze maaltijden zijn rijk aan vitaminen en hebben een laag cholesterol gehalte. Tevens zijn de ingrediënten met zorg uitgekozen.

Lees meer

Openingstijden

MaandagMa 13.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.30 t/m 14.00 uur
ZondagZo t/m

Slagerij Traiteur Jacobs

Slagerij Traiteur Jacobs

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.